Logo-Martens-Wegenbouw

Ervaring als grondvest

Martens wegenbouw is sinds 1969 actief als firma voor grondwerken. Al snel werd de activiteit uitgebreid naar aanleg van wegen en andere terreinverhardingen.

Tegelijkertijd breidde de firma haar mogelijkheden uit, o.a. met een eigen zandgroeve (1979) en een betoncentrale (1981).

Aannemer op vele terreinen

Martens Wegenbouw is uitgegroeid tot een aannemingsfirma met een brede waaier van activiteiten:

  • grondwerken,
  • wegenaanleg (van riolering tot en met straatmeubilair)
  • en diverse verhardingen voor de verfraaiing van straten en pleinen en de buitenaanleg van bedrijven, instellingen, administratieve en commerciële complexen.
Martens-Group-impr-10
Martens-Group-impr-16

Kwaliteit door know-how

Onze onderneming bezit de nodige officiële erkenningen en onze medewerkers – in de administratie en op de bouwplaats – werken erg kwaliteitsgericht. Elke opdracht is een uitdaging, elke nieuwe klant moet een gelukkige klant worden.

Ondersteund door officiële erkenningen, een VCA certificaat, een eigen betoncentrale en recyclage-installatie met Copro keuring, een jong en uitgebreid machine- en vrachtwagenpark en een flexibel, goed opgeleid team van medewerkers, kunnen wij u betrouwbare kwaliteit leveren.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 089 81 90 90 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.